CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 10, 2009

update

dah lame tak update blog nie...ahhhh leganya beberapa pekara dah di settle kan..
dalam bulan nie banyak barang aku dah beli.. kain nak buat nikah, sejadah, telekong termasuklah veil yang tak termasuk dalam bajet aku pun sebenarnya my mom yang beriya-iya nak belikan...

disebabkan i'm the eldest sister in family maka banyak bende baru yang mama belikan...boleh lah my sis pakai nanti..

suke sangat sume barang yang aku bajet sebelum membeli ngam2 ngan aku nyer bajet.. tak terlebih pun.. hapyyy

minggu ni plak bjalan sakan.. sabtu petang balik kampung arwah ayah.. lawat rumah opah kat perak... dah sampai sane macam perasaan ader macam nak nangis jer.. mana taknya adik beradik arwah nie muke diorang nie sume sepesen macam ayah...
pagi ahad balik kl sekejap sanagt rasenye balik tak puas... nak buat mcm mane ader lak kenduri cukur jambul anak sedara aku...

sehinggalah semalam aku kuar lagi ngan my mom n nenek pegi borong bunga kat sane heheh murah seh...d diskaun lagi!!! hehehe suke...

balik jer dari nilai trus ader idea-idea yang kuar dari kepala otak ni.. mencurah-curah idea.. sampai kul 12 baru tido...dapatla buat 3 hiasan bunga dulang..terlebih rajin la pulak...

bulan nie banyak bende nak kene settle amik borang nikah en tunang, tempah baju nikah sebab dah siap baju nanti boleh jahit beads plak baru nampak glam... nak borong kertas nak buat kad kawin (tapi tak tahu nak beli kat maner)...mintak-mintak sempatlah buat semua tue... tak payah peningkan kepala lagi...

hope fully semua urusan settle cepat... amin... rumah tak kemas lagi hehehe...

4 comments:

anil lutaze said...

dengarnya kertas boleh beli kt jln brieckfield or jln brunei..trylah check..

SINCHAN KPTM said...

TAKPE.SEMPAT LAGI NK WAT..MULE2 BILE PIKIR MMG BYK BENDE TAK WAT LAGI..HEHEH..CEHH..KITE PN PENING GAK ARITU..HEHE..

Acai said...

slm awk, saja jalan menyinggah..:)
waaaa, excitednya dia nak kahwin,hehe..err sbnrnya samalah..sypun tak lama lagi,lagi awal dari awk kot,hehe (syyyy)..sy tak cerita kat blog photographer sy tu..tapi ada blog lagi satu..cuma di private kepada member2 je lah..kalau rasa nak masuk bleh bagi email kat sy,hehe.. faisalhjrahim@yahoo.co.uk..:)
apappun tahniah untuk hari habagia awk nnti ye..:) chaiyok2!!

*tak payah publish komen ni..:)

QueenWizza said...

hyee..

eh kita kawen sama tarikh la..cuma saya nikah 3july. hehehe..
slmt buat persiapan ek.. i will link u :)